Veel gestelde vragen

Winkelen buiten openingstijden

Is het mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden met bijvoorbeeld een paar vriendinnen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Wil je een leuke avond met een stel vriendinnen? West Avenue kan daarvoor zorgen. Gezellig winkelen zonder drukte,  alleen jullie samen met een hapje en een borreltje, lekker kletsen, kleren passen, samen kijken wat leuk is en op het einde van de avond zien jullie er helemaal te gek uit. Ook heeft West Avenue altijd nog een leuke verassing voor jou en je vriendinnen.

Wel willen wij dit graag 10 dagen voor de datum weten, zodat wij het goed kunnen organiseren. Laat het ons dus graag op tijd weten!


Wat zijn de betaalmogelijkheden?

 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

 

iDeal

De makkelijke en veilige manier van betalen op internet. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving met je eigen bankkaart. iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.

1.  Klik op de IDEAL-betaalknop en selecteer je bank.
2.  Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat.
3.  Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling.
4.  Verzend je gegevens.
5.  Je hebt betaald.

De bestelling wordt verstuurd zodra wij je betaling hebben ontvangen.
Verzendkosten Nederland € 4,50 (Bij bestellingen boven € 150,- geen verzendkosten).Dit geld voor Nederland en Belgie
Voor meer informatie zie ook levertijd.

MISTER CASH

Voor onze klante uit Belgie hebben wij Mister Cash ,zodat u veilig kunt overmaken naar onze rekening.Naar betaling wordt het het gekochte artikel naar u toe gestuurd.U kunt ook betalen via overboeking,vergeet niet dit dan ook direct te doen anders blijft het artikel online beschikbaar.

SOFORT BANKING

Voor onze klant uit Duistland hebbeb wij de mogelijheid om met Sofort Banking te betaling,naar betaling ,versturen wij het gekochte atikel.U kunt ook betalen via overboeking,vergeet niet dit dan ook direct te doen anders blijft het artikel online beschikbaar.

OPHALEN IN DE WINKEL

Ook kun u kiezen ophalen in de winkel.U bestel het online en dan hangrn wij dit terug in de winkel.Dan kunt u op een later tijdstip gezellig naar de winkel komen om te passen en u weet zeker dat het artikel voor u is gereserveerd.Geeft ons even een belletje als u het artilen in de winkel wilt ophalen zodat we weten dat we het niet hoeven te versturen.


West Avenue

Rekeningnummmer: NL79RABO0171227107
Plaats: Tilburg
Bank: Rabobank

 

Voor meer informatie zie ook levertijd.

 

Op al onze leveringen zijn onze 'Algemende Voorwaarden' van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden te lezen.  


Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL