Veel gestelde vragen

PRIVACY VERKLARING

PRIVACY VERKLARING

Privacy Policy  West Avenue

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 19 mei 2018

West Avenue is ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. West Avenue respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. West Avenue zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

HIERONDER VIND JE EEN OVERZICHT VAN DE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN:

West Avenue gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

 • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
 • Om het winkelen bij West Avenue zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
 • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.
 • Als u bij West Avenue een bestelling plaatst bewaren wij, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.  
 • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
 • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
 • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

West Avenue verkoopt uw gegevens niet

West Avenue zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend  ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Vragen en feedback

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van West Avenue, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

West avenue respecteert en beschermt jouw privacy; zorgt ervoor dat jouw privacy en de beveiliging daarvan de aandacht krijgt en heeft die het behoeft. Dit betekent dat West Avenue uitsluitend en alleen met een betrouwbare partners samenwerkt.West avenue  stuurt je alleen gericht communicatie in de vorm van nieuwsbrieven die productinformatie, behandelingen en of acties communiceren, mits je dit hebt aangegeven. Het is mogelijk jouw voorkeuren te allen tijde aan te passen.

Klant is koning bij West Avenue en blijft graag in contact met  u/jou,.West Avenue merkt ook dat klanten het prettig vinden contact te zoeken of te hebben met het team van West Avenue. Er zijn dus meerdere manieren waarop jouw gegevens worden verzameld; digitaal (website), schriftelijk (intake) en mondeling.

Nog maals West avenue biedt jouw gegevens nooit aan derden en verkoopt deze ook nooit.

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@westavenue.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Waar Slaat  West Avenue Jouw gegeven op?

West Avenue bewaart jouw persoonsgegevens alleen zolang nodig en voor het bestemde doel waarvoor deze initieel opgeslagen zijn; om in jouw behoeften te voorzien of om aan de wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen.

West Avenue hanteert de volgende criteria om de bewaartermijn van jouw persoonsgegevens vast te stellen:

 • Bij aankoop of bestellingen worden de persoonsgegevens zolang de contractuele relatie duurt;
 • Indien je deelneemt aan een actie, kortingsactie ;;
 • Als je een account aanmaakt (webshop) bewaart West Avenue je persoonsgegevens totdat je verzoekt deze te verwijderen;
 • Indien er cookies op jouw computer worden geplaatst bewaart West Avenue deze zolang als nodig is om doelen te behalen (bijv bij webshop: winkelmandcookies).

Zodra West Avenue jouw persoonsgegevens niet langer nodig heeft, worden ze uit het systeem verwijderd of geanonimiseerd zodat jouw identiteit niet meer zichtbaar is.

ZIJN JOUW PERSOONSGEGEVENS VEILIG?.

West Avenue doet er alles aan jouw persoonsgegevens te beschermen en maakt, zodra zij jouw persoonsgegevens heeft ontvangen gebruik van strikte procedures en beveiligingsfeatures in een poging om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Omdat de verzending van informatie via internet niet volledig beveiligd is kan West Avenue de veiligheid van jouw gegevens die naar de website van West Avenue worden verzonden niet garanderen. Elke verzending is daarom voor jouw eigen risico.

LINKS NAAR EN SOCIAL LOGIN

De website www.westavenue.nl  heeft link naar social media. Stel jezelf op de hoogte van dit beleid alvorens je jouw persoonsgegevens op deze websites achterlaat.

Het kan zijn dat West Avenue je de mogelijkheid biedt om gebruik te maken van je social media login. Als je dit doet, bedenk dan dat je jouw profielgegevens met West Avenue deelt, afhankelijk van de instellingen van jouw social media platform. Ga naar het betreffende social media platform en neem de privacyverklaring daarvan door zodat je weet hoe jouw persoonsgegevens in deze context worden gedeeld en gebruikt.

CONTACT

Mocht je vragen hebben of aanvullende informatie wensen naar aanleiding van deze privacyverklaring neem dan contact op West Avenue Westermarkt 34 5042MD Tilburg of bel even 013-4673292 of laat een berichr achter op info@westavenue.nl

Team West Avenue


Winkelen buiten openingstijden

Is het mogelijk om een afspraak te maken buiten openingstijden met bijvoorbeeld een paar vriendinnen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Wil je een leuke avond met een stel vriendinnen? West Avenue kan daarvoor zorgen. Gezellig winkelen zonder drukte,  alleen jullie samen met een hapje en een borreltje, lekker kletsen, kleren passen, samen kijken wat leuk is en op het einde van de avond zien jullie er helemaal te gek uit. Ook heeft West Avenue altijd nog een leuke verassing voor jou en je vriendinnen.

Wel willen wij dit graag 10 dagen voor de datum weten, zodat wij het goed kunnen organiseren. Laat het ons dus graag op tijd weten!


Betaal mogelijkheden

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

iDeal

De makkelijke en veilige manier van betalen op internet. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving met je eigen bankkaart. iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.

1.  Klik op de IDEAL-betaalknop en selecteer je bank.
2.  Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat.
3.  Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling.
4.  Verzend je gegevens.
5.  Je hebt betaald.

De bestelling wordt verstuurd zodra wij je betaling hebben ontvangen.
Verzendkosten Nederland € 4,50 (Bij bestellingen boven € 150,- geen verzendkosten).Dit geld voor Nederland en Belgie
Voor meer informatie zie ook levertijd.

MISTER CASH

Voor onze klante uit Belgie hebben wij Mister Cash ,zodat u veilig kunt overmaken naar onze rekening.Naar betaling wordt het het gekochte artikel naar u toe gestuurd.U kunt ook betalen via overboeking,vergeet niet dit dan ook direct te doen anders blijft het artikel online beschikbaar.

SOFORT BANKING

Voor onze klant uit Duistland hebbeb wij de mogelijheid om met Sofort Banking te betaling,naar betaling ,versturen wij het gekochte atikel.U kunt ook betalen via overboeking,vergeet niet dit dan ook direct te doen anders blijft het artikel online beschikbaar.

OPHALEN IN DE WINKEL

Ook kun u kiezen ophalen in de winkel.U bestel het online en dan hangrn wij dit terug in de winkel.Dan kunt u op een later tijdstip gezellig naar de winkel komen om te passen en u weet zeker dat het artikel voor u is gereserveerd.Geeft ons even een belletje als u het artilen in de winkel wilt ophalen zodat we weten dat we het niet hoeven te versturen.


West Avenue

Rekeningnummmer: NL79RABO0171227107
Plaats: Tilburg
Bank: Rabobank

Voor meer informatie zie ook levertijd.

Op al onze leveringen zijn onze 'Algemende Voorwaarden' van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden te lezen.  


Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL