Over West Avenue

 West Avenue  de Premium shop in mode

De Missie van West Avenue zorgen dat elke klant met een goed gevoel de winkel of de online shop verlaat.

West Avenue de hipste merken dameskleding. Damesmode ziet kleding als ‘second skin’ en fashion als de buitenkant van de binnenkant daarom is het belangrijk om trendy hippe mode te dragen. Een verlengstuk van je persoonlijkheid en een hulpmiddel om iets over jezelf te vertellen, zonder daar woorden voor nodig te hebben. Fashion  en damesmode waar je je lekker in voelt, is de enige trend die altijd en iedereen staat.West Avenue Damesmode

West Avenue damesmode

In onze (web)shop vind je een stijlvolle, classy casual collectie voor de vrouw van nu.De hipste dameskleding online Fashionable en compleet van jas tot tas. Persoonlijk advies en slimme stylingtips zijn bij part of the deal.

West Avenue  hippe trendy mode.More than fashion.

The Best Boutique online en off line

Elk seizoen proberen wij de mooiste selectie van kledingstukken en accessoires online te brengen en in de winkel waarvan je kunt verwachten dat je wordt aangesproken met: “Mag ik iets vragen? Waar koop je die ge-wel-di-ge….?” 

Voor drukbezette modeliefhebsters

Sinds onze bescheiden start 30 jaar terug, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een  mooie bedrijf .Vrouwen die van mode houden, maar er niet hysterisch over doen. Die druk zijn met hun werk, hun familie, hun vrienden, hun passies, maar die er en passant wél goed uit willen zien.Vrouwen die van het leven houden. Vrouwen die het leuk vinden vrouw te zijn en trots zijn op hun vrouwelijke lichaam ,vrouwen die weten wat ze willen deze vrouw koop bij westavenue.nl. 

Service waar je blij van wordt

We streven er naar om die favoriete online en off line boetiek te zijn waar je terecht kunt voor de ideale mix van kleding en ontwerpers met originele merken met prachtige trends van het seizoen. En omdat we weten hoe goed het voelt om af en toe eens lekker verwend te worden, verpakken we elke bestelling in lekker ruikende rose vloeipapier, schrijven we of sturen er een persoonlijk briefje of mailtje bij  de bestellen gewoon omdat je dat verdient. Plus wordt alles gratis bezorgt en zijn er vragen bel je gewoon naar West Avenue 013-4673292

West Avenue damesmode

verdiept zich in haar shoppers en houdt de collectie continue up-to-date  met hippe trendy en eigentijdse, typerende fashion items die aansluiten bij haar shoppers: de vrouw van nu. Bij West Avenue vindt u de hipste merken damesmode online,u vind je een breed scala aan trendy hippe topmerken en trendy fashion items. Van kleding tot schoenen en accessoires en met een ruime keus in prijskaartjes. Kwaliteit en onderscheid gaan bij West Avenue damesmode boven massa-inkopen, zodat ook jij niet opgaat in de massa met je nieuwe aankoop. Dare to be different, dare to be you!

West Avenue Damesmode de hipste merken online

West Avenue damesmode die voor hippe trendy mode staat,zowel online als off line brengt West Avenue Damesmode de hippe trends aan huis.Voor de hipste merken ga je naar de nummer 1 shop online westavenue.nl

West Avenue bestaan nu 30 jaar en heeft zijn jaren in mode verdien,West Avenue daar ben je thuis .Wij zorgen dat de klanten met een mooie outfit die bij hun past de deur uitgaan en daarom ook vaak terug komen omdat ze tevreden zijn met het advies,Nu heeft West Avenue ook een online shop en geven ook daar deze serive  heb je vragen over een artikel kun je altijd bellen en wij proberen u zo goed mogelijk te woord te staan.Ook online hebben we inmiddels vaste klant wordt jij ook een vaste klant van West Avenue!

 

Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL