Zoe Karssen wilden het T-shirt en sweat shirt een nieuwe fashion gevoel geven.Ze is begonnen voor zichzelf en daar was iedereen weg van. Dus is het Amsterdamse duo in 2010 met het merk Zoe Karssen op de markt gekomen. Door de mix van fashion en quotes heeft de collectie elke keer weer een cool effect.!!

Meer informatie over Zoe Karssen

ZOE KARSSEN nu bestellen bij West Avenue

DE NIEUWE COLLECTIE - SS15 NU ONLINE

Zoe Karssen richten in 2010 samen met Quince het merk Zoe Karssen op, met als doel het t-shirt en de sweater nieuw leven in te blazen. Door het mixen van Quotes uit de fashion wereld en print uit de rock & roll wereld maakt ze de meest trendy kleding. Nu inmiddels is Zoe Karssen niet meer weg te denken. De items zijn sporty - fashionable en zitten ook nog eens heerlijk en comfortabel, waarschijnlijk de reden waarom veel celebs maar al te graag Zoe dragen.

Met het doel om het T-shirt de sweater opnieuw uit te vinden, richtten het Amsterdamse duo Zoe and Quince in 2010 het merk Zoe Karssen op. Door het mixen van quotes uit de fashion en rock ’n roll wereld met tijdloze iconen heeft elke collectie keer op keer dat effortless cool effect.

 ZOE KARSSEN TOP EN SWEATER

ZOE Karssen is een in Amsterdam gevestigde modehuis , waardoor  easy to wear toppen en bodems  met uitgesproken graphics , mengen ROCK & ROLL uiterlijk met pop cultuurverwijzingen . Deze handtekening stijl kreeg al snel de wil van een trouwe aanhang van bekende vip personen

ZOE KARSSEN

Sinds de lancering in 2010 BY DESIGN DUO ZOE AND KWEEPEER Karssen , Het label geleidelijk in groot geworden in T shirts, sweatshirts , knit -wear. Naast hun populaire grafische en slogans , ZOE Karssen heeft  nu ook een  BASICS lijn , een luxe basics met de perfecte pasvorm , gemaakt van hoogwaardige materialen . Toch vindt ZOE Karssen het belangrijk dat het  klein en persoonlijk  blijft, ze maken  alles in eigen beheer wordt ondersteund door een hecht team . Alles wordt  gefotografeerd door ZOE Karssen zelf . ZOE Karssen  wordt  momenteel verkocht in in verschillende landen.

 ZOE KARSSEN ONLINE SHOPPEN EN BESTELLEN

Nu ook online bij West Avenue Zoe Karssen ,het prachtig sweatshirt merk nu ook online heerlijk shoppen vanuit je stoel. Dit prachtige merk Zoe Karssen

ZOE KARSSEN T-SHIRTS  EN SWEATERS

 Zoe Karssen is hét merk voor de cool girls in town. De collectie is een mix van rock ’n roll en eenvoud: prints zijn opvallend en het silhouet is basic. Zoe Karssen legt de nadruk op populaire quotes en komt met een eigenzinnige en fashionable collectie in elke collectie van Zoe Karssen zien we prints en pakkende teksten die zij zelf bedenkt .elke bekenden Nederlander en ver daarbuiten kunnen de T-shirt en swaets van Zoe Karssen .

 ZOE KARSSEN NIEUW BINNEN

DE najaar collectie van Zoe Karssen is binnen prachtige jogging pants en sweater en niet te vergeten de alom bekende T-shirts van Zoe Karssen elk VIP heeft wel iets uit de collectie van Zoe Karssen.Een must Have in je garderobbe de T-shirt of sweater van Zoe Karssen Nu Besteelen bij westavenue.nl

 

Weergave:
Sorteren op prijs:
Sorteren op merk:
Er zijn geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.
Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL