Zag Bijoux sieraden worden met de handgemaakt in Parijs… With love from Paris! De sieraden van ZAG Bijoux worden ontworpen door de Parisienne Michelle Zuang. Zij vindt haar inspiratie voornamelijk in wereldsteden, zoals: Parijs!Nu ook bij West Avenue alleen nog te koop in de winkel nog niet online.Een mooie cadeau..of verwen jezelf.

Meer informatie over ZAG Bijoux

ZAG Bijoux

Nieuw bij West Avenue het prachtige sieradenlijn van ZAG een sieraad uit Parijs met een eigen verhaal dat is ZAG Bijoux sieraden

Zag Bijoux sieraden worden met de handgemaakt in Parijs… With love from Paris! De sieraden van ZAG Bijoux worden ontworpen door de Parisienne Michelle Zuang. Zij vindt haar inspiratie voornamelijk in wereldsteden, zoals: Parijs en New York. De Parijse ontwerper heeft de collectie gebaseerd op de huidige trends met een vleugje eigenzinnigheid. De creaties worden uiteindelijk ontworpen in het atelier in de Marais in Parijs. Stainless steel met onverwoestbare platings van zilver, goud of rosé, maakt ZAG een van de beste producten in het Bijoux segment. De ZAG sieradencollectie bestaat uit armbanden, kettingen, ringen en chockers. De sieraden zijn voorzien van een bedel met de bekende symbolen zoals het infinity teken, het veertje, klavertje 4 en pijl. De sieraden van ZAG zijn ook geweldig om cadeau te geven. De sieraden worden standaard geleverd in een cadeauverpakking.

Sieraden van hoge kwaliteit voor een fijne prijs en helemaal on-trend… Dat is ZAG!

Weergave:
Sorteren op prijs:
Sorteren op merk:
Er zijn geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.
Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL