Trinny Susannah Shapeware

Meer informatie over Trinny Susannah Shapeware

Trinny Susannah Body Smoother 

Trinny en Susannah Shapware online te bestellen

Tien jaar geleden leerde Bridget Jones de wereld haar afslankende oma-slip kennen. Een gigantische, vleeskleurige onderbroek die haar achterwerk een boost geeft, maar haar doet wegkruipen van schaamte wanneer Hugh Grant het onflatterende kledingstuk onder haar rok ontdekt. Vandaag kennen vrouwen heel wat minder gêne over de gaine. Figuurcorrigerend ondergoed hangt tegenwoordige in alle maten en soorten in de winkelrekken. Op ooghoogte. In tegenstelling tot plastische chirurgie geeft figuurcorrigerend ondergoed instant resultaat, en je bespaart er een vervelende, dure operatie mee uit. Of zoals Trinny en Susannah  shapware zouden zeggen: “It just makes a better you.” Maar waar komt shapewear juist vandaan? En welke trends kunnen we nog verwachten? We vroegen het aan enkele experts ter zake. Kijk op de site van West Avenue en see more

Het taboe doorbroken Shapewear


is uitgevonden in de Verenigde Staten aan het begin van de jaren 2000 Sinds dragen filmsterren en zangeressen massaal corrigerende jurkjes en slips onder hun rodeloperoutfits, en ze zijn ook niet te beroerd om daar voor uit te komen. Gespecialiseerde websites maken er zelfs een sport van om foto’s op te sporen van bekende gezichten met figuurcorrigerend ondergoed. Bij ons is de trend nog maar pas goed gestart, met dank aan Als sterren zoals Beyoncé, die zogezegd een perfect figuur hebben, al shapewear dragen, dan kunnen gewone vrouwen niet anders dan besluiten dat het geen schande is om hier en daar wat oneffenheden te verdoezelen. Je merkt alleszins dat er veel minder taboe op rust op het dragen van figuurcorrigerend ondergoed. Shapewear wordt een standaard item in de kledingkast, zoals panty’s of een sportbeha. 

Trinny en Susannah bekent van tv

“Volgens mij heeft dat erg veel te maken met de tv-programma’s van Trinny en Susannah shapware. Die hebben het tijdens de restyling van hun kandidaten altijd over figuurcorrigerend ondergoed. Klanten vragen me soms letterlijk of wij zo’n onderbroeken als die van Trinny en Susannah verkopen.” Trinny en Susannah shapware  hebben zeker een belangrijke rol gespeeld. Met hun eigen Magic Knickers-lijn hebben de twee vrouwen zonder twijfel de weg geëffend voor veel andere merken.
 

Shapeware hoor bij elke garderobe

Shapeware bestel online  www.westavenue.nl

 

 

Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL