SuperTrash houdt van opvallen en kleine glimmende details, metallic finishes en items die nét even anders zijn. De uitgebreide damescollectie bevat sophisticated jurkjes, deze zijn mooi afgewerkte, sweaters en comfortabele skinny jeans. SuperTrash, met aan het roer Olcay Gulsen, weet als geen ander wat jonge, fashionable vrouwen graag dragen.

Meer informatie over SuperTrash

SuperTrash te koop

West Avenue nu bestellen bij West Avenue

op dit moment zijn er geen artikelen van SuperTrash in de collecti

SuperTrash is opgericht door Olcay Gulsen. Op jonge leeftijd was het al haar droom om een eigen merk te creëren. Naast een kledinglijn voor vrouwen, omvat het merk inmiddels ook schoenen, tassen,  accessoires en lingerie.  En nu ook een kledinglijn voor meisjes.  SuperTrash is altijd sexy en jeugdig, maar heeft nu meer dan ooit een volwassen uitstraling. Geraffineerd en trendy voor de volwassen vrouw.

SuperTrash

Gave originele mode voor vrouwen van nu, dat is wat het Nederlandse merk SuperTrash een modefreak als jij te bieden heeft! Het merk bestaat al langer maar is vanaf 2009 buitengewoon succesvol sinds de ervaren Nederlandse ontwerpster Olcay Gulsen SuperTrash overnam. Onder haar gedreven leiding groeit het merk als een speer en momenteel wordt het merk wereldwijd in ruim 30 verschillende landen verkocht. SuperTrash is te vinden in  verschillende landen en nu ook bij West Avenue. Het succes is vooral te wijten aan het grote zakelijke instinct van Olcay Gulsen die een buitengewoon goede marketingstrategie perfect weet te combineren met een feilloos gevoel voor hippe mode en eigentijdse trends. Door deze combinatie is supertrash uitgegroeid tot een modemerk met een zeer eigen uitstraling en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Betaalbare mode voor trendy en de vrouw  die van mode houd Vrouwen is altijd het uitgangspunt bij iedere nieuwe collectie die SuperTrash uitbrengt. Ook jij kunt nu in de webwinkel van West Avenue  genieten van al het fraais dat dit modemerk van eigen bodem jou te bieden heeft. Vanuit deze gevarieerde collectie kun jij als hippe dame of stylvol  met gemak een compleet nieuwe en verrassende outfit samenstellen of een waardevolle aanvulling maken  voor jou garderbobe zodat deze up to date blijft.

SuperTrash; unieke kwaliteitsmode voor jou!"

De ambitieuze instelling van Olcay Gulsen en haar ervaren medewerkers heeft ervoor gezorgd dat SuperTrash nog altijd hard groeit. SuperTrach ontwikkelen moderne originele kleding met de wensen en eisen van trendy vrouwen zoals jij als uitgangspunt. Je zult jezelf dan ook zeker herkennen in de bijzonder vrouwelijke stijl van SuperTrash waarin eigenheid, kleurgebruik en de sierlijke vormen van het vrouwenlichaam onmiskenbaar hebben geleid tot adembenemende mode met zeer goede pasvormen waarin het heerlijk bewegen is. De kwaliteit van SuperTrach en de gebruikte materialen zoals sterke soepele stoffen is terug te vinden in alle modellen zoals onder andere elegante jurken, opvallend hippe rokken, stijlvolle blouses, prachtige slim fit jeans, keurige pantalons, trendy jumpsuits, je vraag het en je kun het terug vinden in de collectie van SuperTrash. Wij van West avenue zijn dan ook erg blij met dit merk.Nu gratis online te bestellen.

SuperTrash is een echt it-girl merk voor onafhankelijke vrouwen met gevoel voor mode en stijl. Het merk staat voor het streven naar een succesvol leven, verfijnd zijn en niet bang om te laten zien wie je bent. Een SuperTrash vrouw heeft een uitgesproken persoonlijkheid met een moeiteloze stijl. Haar outfits hebben altijd een element dat verrassend is. Vandaag de dag is SuperTrash een krachtige speler in de mode-industrie en heeft Supertrash haar portfolio enorm uitgebreid. Op westavenue.nl vind je van SuperTrash voornamelijk broeken, blazers, mooie tops, leggings, jurkjes en accessoires. Shop jouw favoriete SuperTrash items op westavenue.nl

 

Weergave:
Sorteren op prijs:
Sorteren op merk:
SuperTrash koffer Bsusu
SuperTrash koffer Bsusu
€ 199,95
Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL