Amsterdamse nuchterheid met internationale allure. Daarmee spreken ze rechtstreeks de ‘vrouw van de wereld’ aan. De moderne vrouw die wéét wat ze wil en daadwerkelijk eigen keuzes durft te maken. De collectie van Summum - inmiddels compleet met bijoux, jassen, sjaals en andere accessoires - reflecteert voor die vrouwen dan ook vaak een volledige lifestyle. Stoer, met een romantische knipoog. Lief, met een edgy finish. Maar altijd in een herkenbaar handschrift. 

Meer informatie over Summum Woman

SUMMUM WOMAN

nu bestellen bij West avenue

Vrouwelijk en elegante mode,maar toch stoer en draagbaar. met gewaagde print en oog voor detail.De collectie van Summum is mooie op elkaar afgestemt je kunt dan ook goed slagen voor een complete  outfit van  Summum te kopen.

DE COLLECTIE VAN SUMMUM WOMANS WEAR

Sinds de oprichting in 1998 maakt Summum woman nog ieder jaar een indrukwekkende groei door. Een geheime formule? Ja en nee. Summum woman weet haar Nederlandse inborst subtiel door te vertalen naar het internationale modebeeld en spreekt daarmee rechtstreeks de ‘vrouw van de wereld’ aan. De moderne vrouw die wéét wat ze wil en daadwerkelijk eigen keuzes durft te maken. Met een flinke dosis stijl uiteraard. De collectie van Summum - inmiddels compleet met bijoux, jassen, sjaals en andere accessoires - reflecteert voor die vrouwen dan ook vaak een volledige lifestyle.

SUMMUM WOMAN IS WAT JOU EEN NIEUWE STIJL GEEFT

Summum nog altijd in nog in ontwikkeling.  Een ding wat blijft hoe dan ook onveranderd; de stylisten van Summum trekken nog steeds hun eigen plan. Vanaf dag één weet Summum verschillende stijlen, stoffen en kleuren met elkaar te combineren en die gedurfde fusion vormt de basis van het merk-DNA. Stoer, met een romantische knipoog. Lief, met een edgy finish. Maar altijd in een herkenbaar handschrift. Op-en-top vrouwelijk en - niet onbelangrijk - van Nederlandse bodem. En juist in dat handschrift schuilt de succesformule van Summum Woman.

 

DE GARDEROBBE VAN DE SUMMUM WOMAN

De Summum Woman wil iets bijzonders aan haar leven en garderobe toevoegen en wil zich onderscheiden met mooie dingen. De collecties van Summum zijn een ode aan de Summum-vrouw. De kledingcollecties van Summum woman  worden ontworpen op gevoel. Het gevoel van wie de Summum Woman is. Wat wil de Summum-vrouw in de kast hebben hangen? Waar laat de Summum-vrouw zich door inspireren? Waar voelt een Summum-vrouw zich lekker in? En ga zo maar door. Deze intuïtie, het gevoel is niet te omschrijven en dat maakt de Summum collecties uniek. Trends worden opgepikt, maar niet gevolgd. Verschillende stijlen, stoffen en kleuren worden op bijzondere wijze prachtig met elkaar gecombineerd. Resultaat, een gedurfde mix die precies past bij de typische Summum-vrouw. Stoer met een romantische knipoog, of lief met een edgy twist. De Summum Woman heeft een eigen kijk op de collectie en kies dat  ook uit war bij haar past dat is waar summum voor gaat.!! summum Woman online bij West Avenue

TOPS EN TRUIEN

De top en truien van Summum hebben echt een erg  stijk vrouwe stoer met een elegante touch dat is wat Summum is .Met een top of trui van Summum ben je verzekend van complimenten.

TOTALE COLLECTIE SUMMUM

De collectie van Summum  woman bestaat uit top,vesten,blazer ,broeken die je  allemaal met elkaar kunt combineren.Summum, zorg voor een mooie totaal beeld.De combinatie die je maakt past bij jou.

Summum womans wear

“We zijn nog altijd trots wanneer we onze items terugzien in de bladen of op televisie. Niet alleen in Nederland, maar zeker ook in het buitenland.”


Amsterdamse nuchterheid met internationale allure; Summum Woman heeft een ferme positie weten te bemachtigen in de Europese modemarkt en dat is niet voor niets. Toen Jos en Jorien Wijker het Amsterdamse modelabel in 1998 in het leven riepen hadden zij een overtuigend en helder doel voor ogen; een eigen(wijs) plan trekken in modeland. Dat is dus ook precíes wat Summum Woman doet! 

Sinds de oprichting in 1998 maakt Summum nog ieder jaar een indrukwekkende groei door. Een geheime formule? Ja en nee. Summum weet haar Nederlandse inborst subtiel door te vertalen naar het internationale modebeeld en spreekt daarmee rechtstreeks de ‘vrouw van de wereld’ aan. De moderne vrouw die wéét wat ze wil en daadwerkelijk eigen keuzes durft te maken. Met een flinke dosis stijl uiteraard. De collectie van Summum - inmiddels compleet met bijoux, jassen, sjaals en andere accessoires - reflecteert voor die vrouwen dan ook vaak een volledige lifestyle. Summum woman

Ook wat betreft distributie zit Summum woman nog altijd in de lift. Er zijn momenteel 700 verkooppunten in 14 Europese landen en onlangs is de overtocht naar Canada gemaakt. Volop uitbreiding, maar één ding blijft hoe dan ook onveranderd; de stylisten van Summum trekken nog steeds hun eigen plan. Vanaf dag één weet Summum woman  verschillende stijlen, stoffen en kleuren met elkaar te combineren en die gedurfde fusion vormt de basis van het merk-DNA. Stoer, met een romantische knipoog. Lief, met een edgy finish. Maar altijd in een herkenbaar handschrift. Op-en-top vrouwelijk en - niet onbelangrijk - van Nederlandse bodem. En juist in dat handschrift schuilt de succesformule van Summum Woman.

ONLINE BESTELLEN EN SHOPPEN

West Avenue heeft de grootste collectie online.heerlijk shoppen vanuit je stoel dat kun bij de online shop van West Avenue,nu bestellen morgen binnen ook Summum woman nu online te bestellen

SUMMUM WOMAN NU TE KOOP

Summum is een van oorsprong Amsterdams modemerk. Het merk Summum weet haar Nederlandse inborst subtiel door te vertalen naar het internationale modebeeld en spreekt daarmee rechtstreeks de ‘vrouw van de wereld’ aan. De moderne vrouw die wéét wat ze wil en daadwerkelijk eigen keuzes durft te maken en dan ook kies voor het merk Summum. Met een flinke dosis stijl uiteraard.  Stoer, met een romantische knipoog. Lief, met een edgy finish. Maar altijd in een herkenbaar handschrift. Op-en-top vrouwelijk en - niet onbelangrijk - van Nederlandse bodem dat is Summum. En juist in dat handschrift schuilt de succesformule van Summum Woman, Nu ook te koop bij westavenue.nl Summum woman

Summum kleding online bestellen

De Summum kleding collectie bestaat ieder seizoen uit nieuwe modellen en kleuren. Bij West Avenue Damesmode is Summem kleding verkrijgbaar in de maten XS tot en met 3XL. Mocht u twijfelen over de juiste maat, neem dan gerust contact op met onze op 013-4673292. Onze medewerkers staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van deskundig modeadvies te voorzien.

Summum kleding koopt u voordelig en vertrouwd bij West Avenue Damesmode. Bestellingen worden gratis bij u thuisbezorgd. Mocht de maat niet in orde zijn, dan kunt u het item binnen 7 dagen retourneren. U kunt dan uw keuze maken uit een ander product of er voor kiezen om uw geld terug te laten storten op uw rekening. Genoeg redenen dus om snel een kijkje te nemen naar onze uitgebreide collectie van Summum kleding!

Weergave:
Sorteren op prijs:
Sorteren op merk:
Er zijn geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.
Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL