Ottedame

Meer informatie over Ottedame

Ottod'Ame dameskleding online

Ottod'Ame is een Italiaans merk, dat zich richt op vrouwen met een verfijnde smaak en die hoogwaardige kwaliteit op prijs stellen. Vrouwen die Ottod’Ame dragen beleven het merk en voelen zichzelf zeker, doordat de ontwerpen pasvorm en detail combineren. Ottod’Ame heeft een luxueuze uitstraling en voelt als een tweede huid. Het Italiaanse merk maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke materialen, zoals zijde, wol en katoen. Ottod’Ame begrijpt dat je een hoogwaardig product moet kunnen aanbieden tegen een vriendelijke prijs.

Ottod'Ame fashion een nieuwe merk bij West Avenue

Ottod'Ame   "Het is een stoer merk, dat zich richt op vrouwen met een verfijnde smaak. Zij hechten veel waarde aan en hoogwaardige kwaliteit. In de ontwerpen wordt uitstraling dan ook gecombineerd met een perfecte pasvorm, zodat de kleding aanvoelt als een tweede huid.” Ottod'Ame damesmode voor de vrouw die van mode houd een trendy hip merk .Nu ook bij West Avenue Ottod'Ame

Het Italiaanse merk Ottod'Ame maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke materialen zoals gewassen zijde, wol en gewassen katoen. In plaats van echt leer, werkt Ottod'Ame met een plant die dezelfde luxe uitstraling en bewerking kan ondergaan, zonder de belasting die echt leer op het milieu legt. Ottod'Ame een hip en trendy damesmerk wat vooruit denkt.

 

Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL