Mos Mosh nieuwe

collectie AW 2018

Meer informatie over Mos Mosh

Mos Mosh kleding-Jeans en Tops

 

Nieuw binnen Mos Mosh een trendy stoer vrouwelijk merk uit Denemarken,een collectie met tops en jeans,nu aangevuld met blazer blouse en jurkjes.Mos Mosh een collectie voor de stoere vrouwelijke vrouw,die weet waar ze voor gaat.De jeans is er in een skinny jeans maar ook de pantalon zien we terug in de collecie van Mos Mosh.

Mos Mosh de trendy mode uit Denmark
”We simply love jeans. We know jeans. Jeans are our lives.”

MOS MOSH is een vrouwelijk merk, maar de ontwerpers zijn elke keer in staat om er een rauwe, ongepolijste draai aan te geven. Dit zie je zeker terug in de jeans, waarvan elk detail is uitgewerkt. Ze zorgen dat elk item een aparte, stoere uitstraling heeft. Het merk MOS MOSH staat voor passie in alles ze doen en ze zijn er van overtuigd dat jij dat voelt. Luister naar je hart, dingen moeten goed voelen.” Probeer het zelf eens”, adviseren wij.

Mos Mosh
Mos Mosh staat bekent om zijn broeken deze zitten perfect en dragen heerlijk.Nu is de collectie uitgebreid met blouse blazer tops.Met hun eigen ontwerpen maken ze een verschil in de fashion.
Mos Mosh online te bestellen nu

Nu ook online Mos Mosh bestel nu jou jeans blouse of top online nu bestellen is morgen binnen Mos Mosh de grootste collectie nu online.Mos Mosh de jeans met de perfecte pasvorm de collectie online bij westavenue.nl. Wij bij West Avenue zijn ook erg blij met dit merk en hebbende vollen collectie ingekocht.Laat je verassen en bekijk meer online of kom gezellig naar de winkel op deze manier krijg je ook nog een gepast advies.

http://www.mosmosh.com

 

Weergave:
Sorteren op prijs:
Sorteren op merk:
Mos Mosh streep rood
Mos Mosh streep rood
€ 69,00
Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL