KNIT-TED

Voor luxueuze basics met even wat extra´s ben je bij Knit-ted aan het juiste adres. Een Nederlandse merk  met luxe breisels voor een betaalbare prijs, dat is wat de ontwerpsters in gedachten heeft. En zo is Knit-Ted ontstaan .Naast  truien en vesten verkoopt Knit-ted ook trendy T-shirts met leuke teksten .Shop nu de nieuwste collectie van Knit-ted online bij West Avenue.

Meer informatie over Knit-ted

KNIT-TED

Knit-ted is een label met luxe breisels voor vrouwen. Knit-ted is een merk dat hoge kwaliteit combineert met een betaalbare prijs. Een mooi label met oog voor detail. Het merk Knit-ted wordt gedreven door de volgende waarden, puur, kwaliteit, tijdloos, comfort en vertrouwen. Als je eenmaal de juiste basics hebt valt je outfit helemaal op zijn plaats.

Het belangrijkste is om je goed te voelen in wat je draagt ​​– gelukkig zijn en vol vertrouwen - dat is alles dat telt

KNIT-TED

Petra voltooit haar Visual Marketing in Fashion mate aan het Amsterdam Fashion Institutie in 2001 en gaat in op haar carrière .Zij ontwikkel het prachtige breigoed van Knit-ted

KNIT-TED LUXE ESSENTIEL BREIGOED

Knit-ted is een label die essentieel breigoed voor vrouwen vertegenwoordigt . Onze visie is om erkend te worden als een luxe basic merk dat hoge kwaliteit combineert met een betaalbare prijs .WAt je mooie kunt combineren met de rest van je garderobe/Knit-ted een must have in je kast.

KNIT-TED ONLINE NU TE BESTELLEN

Het merk Knit-ted  wordt gedreven door de volgende waarden ; pure , kwaliteit , tijdloos , comfort en vertrouwen . Als het gaat om dressing, als je eenmaal hebt de juiste basics alles gewoon op zijn plek valt . Het belangrijkste is om goed te voelen in wat je draagt ​​- gelukkig en vol vertrouwen te zijn - dat is alles dat telt !NU online te bestellen nu bestellen morgen binnen Knit-ted online

KNIT-TED

Knit-ted luxe basice Op basis van loyaliteit en eerlijkheid Breigoed, streeft naar merk die langdurige relaties met hun klanten  die bijdragen aan het merk evolueren handhaaft zijn.De klant die, een mooie basic stuk wil kopen kiest voor Knit-ted nu online te bestellen bij West Avenue.

KNIT-TED VESTEN EN TOPS

Knit-ted heeft prachtige vesten en tops deze zijn op elkaar afgestemd door de prachtige luxe kwaliteit ben je verzeker van een mooie set.Knit-ted heeft heerlijke vesten om in weg te kruipen.En prachtige los vallende tops Knit-ted nu online te bestellen

KNIT-TED ONLINE BESTELLEN

Knit-ted is beschikbaar zowel online als in een select aantal winkels in voornamelijk Nederland. De collectie wordt geproduceerd door een van 's werelds toonaangevende producent knitwear met oog voor detail en kwaliteit .Gezellig winkelen vanuit je stoel.


PETRA STAPPER

Petra voltooit haar Visual Marketing in Fashion mate aan het Amsterdam Fashion Institutie in 2001 en gaat in op haar carrière.
In 2009 vestigt ze haar bedrijf ' Knit-ted ' na het werken voor verschillende modemerken , zoals Tommy Hilfiger . Ze bracht ook 6 maanden in Hong Kong bij het ​​kopen van kantoor Li & Fung om meer te leren over de productie ins en outs van breigoed.
" Knit-ted is gebaseerd op liefde voor het breigoed product en de mensen die mij inspireren . Beginnend met mijn dochter Teddie "

Weergave:
Sorteren op prijs:
Sorteren op merk:
Er zijn geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.
Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL