Meer informatie over Karen by Simonsen

Karen by Simonsen

West Avenue  damesmode presenteert het nieuwe Deense label Karen by Simonsen.

Karen by Simonsen  is een nieuw Deens merk dat zich kenmerkt door de vrouwelijke silhouetten en het 'easy to wear'-gevoel. Karen Simonsen, de ontwerpster achter het label, maakt kleding die nog jaren na de aankoop te dragen hoort te zijn. Ze vertaalt bekende klassiekers naar een modern en glamorous beeld, dankzij de grafische belijning. De ontwerpster heeft een voorkeur voor de kleuren zwart en wit en mooie, duurzame stoffen.

Thema
Karen Simonsen wil geen mode maken die te herleiden is naar een bepaald jaar of seizoen. De door wiskunde gebiologeerde designer gebruikt de vijf elementen van Ploto voor al haar ontwerpen. Ieder seizoen behandelt Karen by Simons en een thema, de  mode die Karen by Simonsen breng is voor elke vrouw te dragen ,

Voor deze collectie liet ze zich inspireren door de huidige maatschappij, waarin technolodie  een hoofdrol speelt en natuur soms vergeten lijkt te worden. Binnen de collectie verbindt ze die technologie en natuur door moderne ontwerpen te produceren in aardekleuren.Karen by Simonsen houde rekening met de natuurlijk en heeft ook veel natuurlijke matrialen.

Karen by Simonsen brengt zes collecties per jaar en speel in op de tijd van het jaar met patronen en kleuren

Wij van West Avenue zijn ook bij met deze aanvulling in onzr collectie Karen by Simonsen nu online te bestellen

Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL