Frogbox nieuw binnen AW 2016 .Heerlijk vesten-tops in de nieuwe kleuren nu online 

Meer informatie over Frogbox

 

FROGBOX Nu Bestellen bij West Avenue

Frogbox -made white love. Frogbox is er als label in geslaagd om breisels van een hoogwaardig kwaliteit te maken. Het heeft een nieuwe coolheid terwijl ze duidelijk met een eigen style bezig zijn. Frogbox besteed veel aandacht aan details waardoor elke item compleet met de trend meegaat. Frogbox is een mooie aanvullig in de collectie van West Avenue.

TOPS EN TRUIEN VAN FROGBOX

De  tops en truien van dit merk zijn van een prachtige kwaliteit gemaakt .Elke trui of top van van dit merk ziet er speciaal uit.De truien en top van Frogbox zitten heerlijk aan het lichaam en voelen als een tweede huid.De top en truien hebben leuk details en is gemaakt van 100% cashmere.

COLLECTIE VAN FROGBOX

De Collectie van Frogbox bestaat alleen uit bovenstuks,leuke Tshirt .vesten en top.Om je outfit top een geheel te maken kun je alles compleet maken met een heerlijk sjaal of must.De tshirt zijn van 100% katoen wat heerlijk draagt.En de truien van een prachtig mix van wol kwaliteiten.

T-SHIRT FROGBOX

De grootste collectie Tshirt online De tshirt van dit merk  zijn leuk en grappig.Elk Tshirt heeft een eigen stijl met een leuke tekts en afbeelding.De tshirt zijn gemaakt van 100% katoen,en zijn allemaal te combineren door de collectie .Met een outfit van dit merk  ben je verzekerd van complimenten.En sta je vertestelt van alle complimentjes

SHOPPEN ONLINE NU BESTELLEN MORGEN BINNEN

De grootste collectie van dit merk  online bij West Avenue nu bestellen is morgen binnen,bestellen vanuit je stoel,bestellen vanuit je huiskamer dat kan bij de onlineshop van West Avenue

FROGBOX MODEL LABEL MET HOOGWAARDIGE BREISELS

FROGBOX is er als mode label in geslaagd in korte tijd met breisels en hoogwaardige bedrukte shirts, de aandacht van de modewereld op zich te richten en zich daarmee een vast plaats in de globale modewereld de veroveren.
FROGBOX is er als mode label in geslaagd in korte tijd met breisels en zij de weg naar een nieuwe coolheid terwijl de persoonlijkheid duidelijk onderstreept word.Er is ook weer veel aandacht aan elk nog zo klein detail besteed waardoor elk item compleet met de tijdgeest meegaat terwijl het duidelijke eigen accenten zet.Trendy accessoires zoals kettingen en sjaals zijn de perfecte aanvulling en peppen elke outfit compleet op.Wij van West Avenue zijn erg blij met het merk zowel online als off line hebben wij de grootste collectie van dit merk .

 

 

Weergave:
Sorteren op prijs:
Sorteren op merk:
Er zijn geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.
Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL