West Avenue heeft een nieuwe toevoeging in de collectie! EST’Y&RO is een nieuw merkje dat perfect inspringt op een gave trend: layering. De kragen en manchetten van EST’Y&RO maken layering super comfortabel. Je hebt creëert de juiste look zonder overtollige lappen stof.Een sportief sweatshirt met een preppy EST’Y&RO kraag zorgt juist voor een interessante clash!

Meer informatie over EST-Y-en RO

EST’Y&RO

West Avenue heeft een nieuwe toevoeging in de collectie! EST’Y&RO is een nieuw merkje dat perfect inspringt op een gave trend: layering. De kragen en manchetten van EST’Y&RO maken layering super comfortabel. Je hebt creëert de juiste look zonder overtollige lappen stof. De kragen en manchetten geven iedere look een spannende touch. De kraagjes zijn niet alleen te combineren met eenvoudige basis truien, maar ook met sweaters. Een sportief sweatshirt met een preppy EST’Y&RO kraag zorgt juist voor een interessante clash!

 

Nieuw merk bij West Avenue shop online

De losse kragen van EST’Y&RO worden gemaakt van een crispy stofje. De kraagjes blijven op de juiste plek zitten door de bevestigingsbandjes. Dankzij de vele modellen en prints is er voor ieder een EST’Y&RO losse kraag. Combineer het kraagje of de manchetten met jouw favoriete trui of sweater.

 

EST’Y&RO online

EST’Y&RO kragen koop je eenvoudig en snel online op westavenue.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg West avenue op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

EST’Y&RO kraagjes

nieuw in de collectie kraagjes in verschillende model en kleuren met strik of met leer bestel jou kraagje online bij 

westavenue.nl

See yoy

Weergave:
Sorteren op prijs:
Sorteren op merk:
Er zijn geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.
Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL