Alix the Label!

Met trots presenteer ik mijn allereerste collectie! Boho chic with a rough edge.Ik ben zoals elke vrouw: wispelturig, en ongrijpbaar. Ik houd van oud en ook van nieuw, ik houd van stoer maar ook van sexy. Ik houd van sportief maar ook van vrouwelijk. Mijn allereerste wintercollectie is compact maar bestaat uit alle “key-items” die ik in mijn garderobe wil voor deze winter. Alle items zijn makkelijk  te mixen en matchen en de collectie wij van West Avenue zijn ook erg blij met deze nieuwe aanwinst.

Meer informatie over Alix The Label

Alix the Label  nieuwe bij West Aenue

Met trots presenteer ik mijn allereerste collectie! Alix the Label!

“Boho chic with a rough edge” .
Ik ben zoals elke vrouw: wispelturig, en ongrijpbaar. Ik houd van oud en ook van nieuw, ik houd van stoer maar ook van sexy. Ik houd van sportief maar ook van vrouwelijk. Mijn allereerste wintercollectie is compact maar bestaat uit alle “key-items” die ik in mijn garderobe wil voor deze winter. Alle items zijn makkelijk  te mixen en matchen en de collectie wordt  helemaal compleet gemaakt met mooie “musthave” tassen en vernieuwende, opvallende sieraden.

Hoogwaardige kwaliteiten en goede prijzen zijn  de ”key-points” in mijn collectie

Ik voel me thuis in het midden segment maar voel me  ook niet ongemakkelijk in het hoogsegment..De mix van prijzen maak Alix the Label een leuk merk je kun kwaliteiten en prijzen mixen.Het is een merl Alix voor de vrouw die durft! Alix houd van fashion en wil dat elke vrouw en prachtig uitziet met Alix val je op kijken ze naar je omdat je er elegant en stoer uitziet,

Alix The Label

Wij zijn blij van West Avenue om Alix the label te mogen verkopen zowel in de winkel als in onze webshop.Wij van West Avenue houden van vernieuwing en zijn dat ook altijd op zoek naat nieuwe merken die mode brengen met dat beetje extra!
Erg belangrijk vinden wij! hoe ziet het eruit en wat is de kwaliteit bij Alix The Label vinden wij dit allemaal,dus wij zijn dan ook super trots dit merk te mogen verkopen,een merk van Nederlandse bodem.

Alix The Label is een nieuw modelabel

voor vrouwen met een veelzijdige en jonge persoonlijkheid. Speciaal gemaakt voor vrouwen die de wereld zien als een bron van inspiratie. Alix combineert moderne klassiekers met onverwachte details. soms wat rebels maar altijd met elegantie, een beetje glamour en hoge kwaliteit. Hoogwaardige kwaliteiten en goede prijzen zijn de 'key-points' in de collectie. 
Fall/winter 2015 lanceren zij hun eerst collectie. Een label zoals elke vrouw: wispelturig en ongrijpbaar. 'Boho chic with a rough edge'. Dit merk mag niet onbreken.Een musthave voor je kledingkast!
Alix the Label nieuw bij West Avenue shop online en bestel nu.
Het merk heeft zijn ontwerpenn uit eigen fabrieken twee jongen ontwerpers die bezig zijn ok steed wat nieuws te ontdekken Alix The label is een stoer merk voor de zelfbewuste vrouw.

Weergave:
Sorteren op prijs:
Sorteren op merk:
Er zijn geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.
Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL