Verzendmogelijkheden

Bezorgen Nederland en Belgie-buitenkand

West Avenue bezorgt bestellingen binnen Nederland en België altijd via de pakketservice van PostNL. We streven er naar om orders direct de eerstvolgende werkdag te verwerken. De levertijd bedraagt bij directe betaling doorgaans 1-2 werkdagen. In het weekend geplaatste orders worden op maandag verwerkt. Voor het verzenden van uw bestelling worden geen kosten berekend. Dit geldt alleen voor Nederland .( boven een bepaald bedrag) Buitenland wordt en kleine bedrag berekend 5,95

Bij levering aan buitenland kant het wat langer duren dan 1-2 werkdagen


Niet thuis?

PostNL biedt uw bestelling tweemaal aan op uw bezorgadres. Indien u ook de tweede keer niet thuis bent om uw bestelling in ontvangst te nemen, wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde Postkantoor. Daar kunt u het afhalen op vertoon van uw legitimatiebewijs.


Track en trace

U kunt de status van uw bestelling(en) altijd vinden onder 'order status' in uw account. Mocht de levertijd uitlopen, dan ontvangt u van ons tijdig bericht. Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail met daarin vermeld wordt dat u pakketje s verstuurd. Uw bestelling heeft als status 'verzonden', maar u heeft na 3 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan achterhalen wij de bezorgstatus van uw bestelling bij PostNL.


Internationale levering

West Avenue bezorgt ook internationaal binnen de EU en bepaalde landen daarbuiten. Aan de hand van uw adres krijgt u een indicatie van de kosten die hieraan verbonden zijn. Indien u ons via de mail op de hoogte stelt van het land waarna u de bestelling wilt verzenden zorgen wij dat de bestelling voor u klaar staat in het systeem.LET  op! Beuitenland isniet gratis!


Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL