Betaalmogelijkheden

iDeal betalen

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder bij Postbank, Rabobank, ABN AMRO of SNS Bank en van Lanschot Bankiers kunt u direct gebruik maken van iDEAL. U rekent af in uw vertrouwde  internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling.

Meer informatie over iDEAL betalen kun u vinden op de site www.ideal.nl


Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.Deze betalings manier krijgt een andere naam,het heet nu Bancontact! De naam MisterCash verdwijnt. De manier van betalen blijft verder het zelfde als voorheen.

Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving.  

Sofortbanking is een betaalsysteem voor onze Duitse klanten wat veel gebruikt wordt voor het internet  zijn kunnen hiervan gebruik maken.

Meer informatie over Bancontact betalen kun u vinden op de site www.bancontact.com


Sofort betalen

Voor onze Duitse klanten.

Sofortbanking is een betaalsysteem voor onze Duitse klanten wat veel gebruikt wordt voor het internet  zijn kunnen hiervan gebruik maken.

Meer informatie over Bancontact betalen kun u vinden op de site www.bancontact.com


Overboeking

Overboeking is vervallen helaas kunt u niet meer betalen met overboeking.

Wilt u meer weten kunt u ons bellen 013-4673292 sorry voor het ongemakt

West Avenue


In de winkel ophalen

 

U kunt het ook in de winkel ophalen u bestelt gewoon via de webshop,wij reserveren het artikel voor u zodat u het op een later tijdstip kunt ophalen en het dan ook even kunt passen.En u bent verzekerd dat het artikel voor u is gereserveerd.Geeft ons een belletjes zodat wij het artikel niet versturen. telefoon 013-4673292

West Avenue


Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL