Jurken

Meer informatie over Jurken

Het zonnetje schijnt en we verplaatsen ons leven naar buiten. Lekker een drankje doen op het terras, een dagje naar het strand. Op deze dagen laten we weer wat meer huid zien en zijn jurken en tunieken onmisbaar in onze garderobe.

Zomerjurken

Deze zomer zien we weer meer lange jurken en rokken. Maar ook de jurk tot op de knie en de korte blijft favoriet.  In onze collectie hebben we jurken waarvan lijkt of ze uit 2 delen bestaan. Ze zitten dan vaak passend in de taille wat een vrouwelijke touch geeft. Bij sommige jurken valt het onderstuk dan wijdvallend naar beneden en we hebben ook jurken in onze online shop waarbij ze juist onder de taille strak zitten en boven de knie vallen. Tevens hebben we in collectie zomerjurken leuke, vrolijke jurkjes in zachte kleuren en met stoere prints. Maar ook voor de zakelijke gelegenheden een ruime keus. Shop vandaag hier je favoriete zomerjurk online zodat je klaar bent voor de zomer!

Tuniek

Tunieken kunnen in elke seizoen gedragen worden. Met warme zomerse temperaturen zijn tunieken leuk voor op het strand over je bikini. In zachte, luchtige stoffen en frisse kleuren. Shop online hier je zomer tuniek en creëer je eigen Ibiza-stijl. Maak af met leuke armbandjes, leuke slippertjes en bijvoorbeeld een zomerse hoed.

Little Black Dress

Een absolute must have voor elke vrouw! In onze online collectie hebben we altijd een aantal little black dresses. Met deze klassieker ben je nooit overdressed. Of je het nu draagt naar je werk, een bruiloft of een gezellig avondje uit. De little black dress kun je voor elke gelegenheid dragen.

Weergave:
Sorteren op prijs:
Sorteren op merk:
Mkt Dress Rosamund
Mkt Dress Rosamund
€ 189,95
Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL