Wat zijn de voornemens van 2018

Geschreven op 04-12-2017 door West Avenue
Wat zijn de voornemens van 2018

Wat zijn eigenlijk de belangrijkste voornemens !

Het nieuwe jaar komt steeds dichterbij en dat betekent natuurlijk ook: nieuwe voornemens! Vaak willen we stoppen met roken, gezonder gaan eten, meer sporten ,afvallen!! Nou dat is ieder jaar het zelfde liedje,maar wat we niet kennen zijn deze voornemens die we wel moeten toevoegen,het zijn toch wel de fashion voornemens. Als je een fashion lover bent, mag dit echt niet ontbreken,Hier zijn er een paar,voor welke ga jij in 2018 !.En aan welke ga jij je proberen te houden?

De voornemens

1. Meer tijd en aandacht besteden aan onze outfit keuze erg belangrijk als je er goed uitziet voelt je je ook goed. En niet iedere dag weer een trui en een jeans uit de kast trekken omdat dat makkelijk is..

2. NOG meer geld uitgeven aan mooie kleding. "You need to live a little, right"En dan hebben we nooit meer het gevoel dat we niks meer hebben om aan te trekken, hopelijk.

3. Dat ene item online wél meteen bestellen of in de winkel kopen. Het is ons allemaal wel eens overkomen: we zagen een geweldige jurk online of in de winkel en we wachtten nog even met kopen. De volgende dag gingen we ervoor en eenmaal aangekomen bij de jurk, bleek hij uitverkocht te zijn. Domper… Dat.Moeten.We.Voorkomen! Dus we gaan vaker ja zeggen.

4. Niet elke dag dezelfde schoenen dragen. Hoewel we gewoon echt verliefd zijn op dat ene paar. Maar ja, echt goed voor je voeten en schoenen is het dus niet.Dus niet alleen die gymp dragen maar ook eens voor een paar hakken gaan.

5. Meer schoenen kopen, van betere kwaliteit het liefst. Want dan voorkomen we ook het vorige probleem.(beter voor je voeten) Het perfecte excuus om meer schoenen te kopen, toch? En van schoenen heb je nooit genoeg, thats’s a fact.

6. Meer trends uitproberen. Ook als we denken dat ze niet helemaal onze stijl zijn. We stappen meer uit onze comfort-zone in 2018, that’s for sure. Probeer gewoon een keer stijl proberen kost niets! Of luisteren een keer naar dat leuke advies.

7. Op hakken leren lopen. Maar dan echt goed, alsof we niks anders doen. En als we het eenmaal kunnen, kunnen we de mooie heels en laarzen met een hak ook vaker shoppen. Handig.

8. Meer kleur dragen (hoewel we ook fan zijn van de all-black outfit). En laten we dan ook eens wat vaker gekkere kleurencombinatie uitproberen, zoals de combinatie van rood en roze. Want dat staat dus eigenlijk super stijlvol. En dan kunnen we vaker meer outfit combinaties maken. Zo halen we alles uit onze kledingkast 😉Of voeg een kleur toe aan je all black collectie, 2018 wordt een fashion jaar waar we veel kleur zien.

 

Lees meer over hakken lopen en ga naar onze blog van West Avenue

Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL