Waar ziet de man de vrouw het liefste in?

Geschreven op 19-07-2017 door West Avenue
Waar ziet de man de vrouw het liefste in?

Dit zijn de kledingstukken die mannen sexy en vrouwlijk elegant vinden

Wij vrouwen besteden behoorlijk wat tijd aan ons uiterlijk (wat erg belangrijk is dit moet je NOOIT vergeten)en dit doen we natuurlijk voor onszelf, maar stiekem (en echt heel stiekem) ook een beetje voor de mannen, toch?Als je een compliment krijgt van het andere geslacht is dat altijd leuk! Good news: wij hebben de kledingstukken die mannen sexy vinden voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder…

Dit zijn de kledingstukken die mannen sexy vinden

Off shoulder tops

Mannen houden ervan als je een beetje skin laat zien dus wat is er beter dan een off shoulder top? Het staat vrouwelijk en elegant.

Skinny jeans

The good old skinny jeans zijn ook nog steeds geliefd bij mannen. Het model sluit goed aan waardoor je lichaam heel mooi uitkomt en daar houden mannen van (do we need to say more?), plus !! blijft de skinny toch nog steeds een van de nummer een in fashion land,stiekem kunnen wij de skinny ook nog niet helemaal loslaten.

Rokjes-Jurkjes

Ja, mannen houden van benen. Dus een rokje-jurkjes valt zeker bij ze in de smaak en hoe kort té kort is? Als we dit even checken! Ga altijd even zitten in een rokje of jurkje. Zo kun je thuis al checken hoe kort het dan valt en voorkom je Basic-Instinct-situaties…

Waar je rokje of jurkje eindigt op je been, daar valt het accent. Als je graag wilt dat je benen slanker lijken, kies je het slankste deel van je bovenbeen. Vaak is dat meer richting je knie, zo klaar om weg te gaan.

Killer heels

Het zal je vast en zeker niet verbazen, maar men love heels! Het staat super vrouwelijk en mannen zijn zelfs behulpzamer als wij vrouwen hakken dragen Ze houden deur open helpen je met uitstappen wie wil dit niet! Ik hou wel van mannen die de deur open houden voor de vrouw. Kun je niet op hakken daar zijn zeker nog anders vrouwelijke schoenen bv. sleehak-blokhak en in plaats van 9 cm ga  je voor 5 cm. ook top!

Wat vindt jij?

Waar ziet hij jou het liefst in? We zijn heel benieuwd!

Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL