Hoe Loop ik op hakken

Geschreven op 04-12-2017 door West Avenue
Hoe Loop ik op hakken

High heels, we hebben een haat- liefdeverhouding met ze. Ze staan prachtig bij sommige outfits. onder een flared jeans of broek.bijvoorbeeld, of onder een mooie jurk. Ze geven net dat beetje extra dat sommige outfits nodig hebben. Trek je vaak toch liever je sneakers of loafers aan omdat je vindt dat je niet mooi op hakken kan lopen? Eigenlijk zonde.. Ze zorgen er namelijk ook nog eens voor dat je benen langer lijken. Dus, heb je nog een knap paar heels in je kast staan die je één keer gedragen hebt maar oh zo graag gewoon weer wil kunnen dragen? Met de volgende tips loop je wel weer op die parels zonder je onzeker te voelen.

1. Heel to toe

Dit is een tip die je absoluut wil onthouden. Echt iedereen kan deze truc toepassen. Veel vrouwen maken de fout: je hele gewicht op je voet zetten wanneer je een stap maakt. Wanneer je hakken draagt, probeer dan eerst je hiel neer te zetten en dan je tenen bij het doen van een stap. Je zal merken dat het lopen op hakken er zo veel natuurlijker uitziet.

2. Probeer in een rechte lijn te lopen

Het lopen op hakken ziet er veel mooier uit als je in de verte naar een bepaald punt kijkt, en je een rechte lijn hiernaartoe inbeeld en dus ook loopt. Zie het restaurant of het lunchcafeetje aan het einde van de straat als je doel en neem dit als eindpunt in gedachten.Hakken geeft je een beter houdig,en of de ouder onder ons geeft ooj een jeugdige uitstraling.

3. Don’t rush, rush, rush

Ga je de deur uit op hakken? Zorg dan dat je op tijd vertrekt als je een afspraak hebt. Je wil absoluut niet haasten. Dit kan alleen maar uitlopen op een ramp. Je struikelt misschien over je eigen voeten: niet charmant. En het ziet er sowieso niet mooi uit als je grote stappen maakt op hakken. Als je ook kleine stappen maakt, heb je meer balans en zie je er ook nog eens zelfverzekerder uit. Take your time! Met hakken loop je rustig.

4. Zorg voor goed aansluitende hakken

Wanneer je hakken een pasvorm hebben die niet voor jouw voeten geschikt is of wanneer ze wat te groot of te klein zijn, zie je dit terug in de manier hoe je er op loopt. Het maakt mooi op hakken lopen echt een stuk lastiger, zeker als de hakken te groot zijn en ze van je hiel afslippen.Wanneer je in de winkel twee paar aanpast en het ene paar te klein is en het andere paar net iets te groot, kan je wel beter het grotere paar nemen. Doe er dan een anti-slip hieltje in. dat helpt spreek uit ervaring.

5. Buig je voet een beetje

Wanneer je een stap zet en het gevoel hebt dat je voet alsnog uit de schoen glipt, kan je je voet een beetje buigen. Je zet op deze manier druk tegen de binnenkant van de schoen, waardoor de schoen beter aansluit en het makkelijker wordt om er mooi op te lopen.

6. Lean back

Door een héél klein beetje achterover te leunen zie je ook een groot verschil in je loopje. Hiermee voorkom je dat je je borst vooruit duwt, want dat zorgt er juist voor dat je minder in balans bent. Probeer dit trucje jezelf aan te leren en je zal zien dat het werkt.( bij een modeshow zie je de dames ook een beetje naar achter leunen.)

De perfecte hoogte voor hakken waar iedereen wel op kan lopen is  van 4 tot 6 cm.Dan loop je namelijk nog op je bal van je voet en niet op je tenen.

WEst Avenue

Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL