Hoe Draag Je Een Plissé rok

Geschreven op 05-03-2017 door West Avenue
Hoe Draag Je Een Plissé rok

Hoe draag je? de plissérok?

De rok met plooitjes is terug dit seizoen. Ouderwets? Echt niet. Want als je deze übervrouwelijke rok met een simpel hemdje of een stoer jack combineert, is-ie opeens heel cool!

Plissérokken hebben al jaren een slechte reputatie – want: ze zijn volgens velen weinig flatterend en maken je slonzig – maar dat is volkomen onterecht. Sterker nog, iedereen kan de plissérok dragen. Zolang je maar op de juiste manier combineert en wat goed past bij je figuur.Hier een aantal voorbeelden zowel stoer als elegant of super trendy er zijn tal van combinatie die je kunt maken.De plissé rok is een kledingstuk wat 24/7 kunt dragen!

        

 

Op de dag of je nu gaat winkelen of naar het strand gaat combineer je de rok met een heerlijk T-shirt,sneaker of ga voor de voor de trendy loafer,gaan we door naar de avond voor een heerlijk etentje of gezellig met vriendinnen stappen dan vervangen we het T-shirt voor een mooie top of blouse en de sneakers gaan uit!,die wisselen we voor een paar hakken.De loafers die kunnen aan blijven deze zijn ook er leuk voor de avond.

Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL