Bruiloft met een thema!Wat te dragen?

Geschreven op 03-04-2017 door West Avenue

Heb je binnenkort een bruiloft? Dit zijn de dresscodes per thema!

Wedding outfit on point!

Heb je een uitnodiging gekregen voor een bruiloft? Dan betekent dit dat je moet shoppen! Heerlijk toch.Maar wat draagt je nou naar een bruiloft? Er kan een thema vastzitten aan de bruiloft, dan moet je wat specifieker zijn. Wij hebben daarom de dresscodes uitgelegd.en  die je als inspiratie kunt gebruiken zodat je meteen kunt shoppen!

Casual

Casual is misschien wel hèt thema dat het meest voorkomt. Je hebt bij dit thema veel vrijheid. Je kunt bijna alles dragen behalve een jeans of gebreide stoffen ,Draag zoveel mogelijk accessoires om je outfit er niet boring uit te laten zien. Zo kom je perfect op de bruiloft.

Formeel

Formeel betekent een lange nette jurk.Ben je uitgenodigd voor de hele dag dan ga je voor de dat voor een korte jurk. Je kunt zo’n jurk dragen met nette pumps. Draag niet al te veel accessoires bij dit thema. Wat je wel bij deze outfit kunt dragen is een clutch, deze mag ook in kleur zijn.

 Beach

De bruiloft zou op het strand plaats kunnen vinden. Het kan ook zo zijn dat het thema beach is. Wat leuk aan dit thema is, dat je veel zomerse kleuren kunt dragen. Ook kun je bij deze outfit sleehakken of sandalen dragen samen met fleurige accessoires. Kies voor dit thema een korte jurk waar je benen te zien zijn.

Cocktail

Voor dit thema is een speciaal jurkje ontworpen, namelijk de cocktailjurk! Dit jurkje komt tot de knie of net erover maar zeker geen langen jurk.En kun je dragen met hele hoge hakken. Kies voor mooie  accessoires ga niet voor zwart maar geef wat kleur aan je outfit.zwart is zeker niet van toepassing bij cocktail.

 Garden

Wanneer de bruiloft in de tuin wordt gegeven! Kies dus voor een vrolijk  jurkje met een bloemenprint.Of als je voor zwart gaat met het dan compleet met een schattige pump een mooie clutch.Maar de kleur groen is bij dit thema erg leuk. Draag leuke bijpassende sieraden en je bent klaar om te gaan.

 

Zo!! met deze uitleg ga jij goed gekleed naar de bruiloft ,Weet je het nog niet kom gezellig naar West Avenue en wij adviezen je bij het uitkiezen van je bruiloft outfit See Yoy Hannie en Yvette

Nieuwsbrief
Volg ons
Volg West Avenue op Facebook, Pinterest en Instagram:
Facebook Pinterest Pinterest
Post NLWij verzenden uw bestelling met Post NL